Πληροφορίες

Το HouseFind ειναι μια μηχανή αναζήτησης στοχευμένη στην ενοικίαση ακινήτων. Το HouseFind λειτουργεί ως μετα-μηχανή αναζήτησης συγκεντρώνοντας πληροφορίες από άλλα site ακινήτων.

Χρησιμοποιώντας το HouseFind κάνετε ταυτόχρονη αναζήτηση σε ένα σύνολο επιλεγμένων website αγγελιών με ένα μόνο click. Στην συνέχεια μόλις βρείτε κάποια αγγελία που σας ενδιαφέρει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους που εμφανίζονται δίπλα σε κάθε αγγελία και οι οποίοι σας οδηγούν στους επιμέρους δικτυακούς τόπους.

Στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε στην εύρεση του ακινήτου που σας ταιριάζει.

Beta

Το HouseFind λειτουργεί πιλοτικά και προς το παρόν υποστηρίζει μόνο την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Για ιδιοκτήτες site αγγελιών και μεσίτες

Το HouseFind λειτουργεί ως μηχανή αναζήτησης. Μετά από την αναζήτηση οι χρήστες οδηγούνται στα αρχικά site αγγελιών τα οποία και παρέχουν την υπηρεσία στους υποψήφιους πελάτες.

Όπως κάθε μηχανή αναζήτησης, έτσι και το HouseFind συλλέγει μόνο τις πληροφορίες που εμφανίζονται στους τελικούς χρήστες και αυτές που απαιτούνται για τους σκοπούς της αναζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργείται αντίγραφο των website. Ειδικά για τις φωτογραφίες, το HouseFind αποθηκεύει μικρογραφία της βασικής μόνο εικόνας του ακινήτου για λόγους caching (ταχύτερη εξυπηρέτηση), διατηρώντας οποιοδήποτε υδατογράφημα υπάρχει.

Το HouseFind προσπαθεί να προβάλει τα website αγγελιών που υποστηρίζει εμφανίζοντας δίπλα σε κάθε αποτέλεσμα το λογότυπο του website από το οποίο προήλθε καθώς και απευθείας σύνδεσμο στη συγκεκριμένη αγγελία.

Το HouseFind δεν παρέχει μεσιτικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες προς μεσίτες για καταχώρηση αγγελιών.